تربچه ممکن است محبوب ترين سبزي در باغ شما نباشد ، اما يکي از سالم ترين آنها است.
اين سبزيجات ريشه اي کم ارزش مملو از مواد مغذي هستند. آنها حتي ممکن است به برخي شرايط سلامتي کمک کرده يا از آن جلوگيري کنند.
5 مزاياي سلامتي تربچه
تربچه براي مصارف دارويي معمولي مطالعه نشده است. بيشتر مطالعات روي حيوانات انجام شده است نه انسان. با اين وجود ، تربچه قرن ها به عنوان داروي مردمي مورد استفاده قرار مي گرفت. آنها در آيورودا و طب سنتي چين براي درمان بسياري از شرايط مانند تب ، گلودرد ، اختلالات صفرا و التهاب مورد استفاده قرار مي گيرند.
تربچه ممکن است اين مزاياي بهداشتي اضافي را ارائه دهد.
1. آنها از برنامه غذايي سالم شما دريغ نمي کنند
يک وعده دو ليوان تربچه خرد شده حاوي حدود 12 کالري و تقريباً چربي نيست ، بنابراين آنها رژيم غذايي سالم شما را خراب نمي کنند. آنها هنگامي که اعتصاب تپه ها مي شوند ، ميان وعده کاملي هستند.
تربچه منبع خوبي از ويتامين C است. فقط 1/2 فنجان حدود 14 درصد از ميزان توصيه شده روزانه شما را تأمين مي کند. ويتامين C يک آنتي اکسيدان است که به نبرد راديکالهاي آزاد در بدن شما کمک مي کند و به جلوگيري از آسيب سلولي ناشي از پيري ، شيوه زندگي ناسالم و سموم محيطي کمک مي کند. ويتامين C همچنين در توليد کلاژن که از پوست و رگ هاي سالم پوست پشتيباني مي کند ، نقش اساسي دارد.
تربچه حاوي مقادير کمي از:
2. خاصيت ضد سرطان
خوردن سبزيجات گلبرگ مانند تربچه ممکن است به جلوگيري از سرطان کمک کند. طبق گفته مؤسسه لينوس پائولينگ ، سبزيجات صليبي حاوي ترکيباتي هستند که هنگام ترکيب با آب به داخل ايزوتيوسياناتها تجزيه مي شوند. ايزوتيوسيانات ها به پاکسازي بدن از مواد سرطان زا و جلوگيري از پيشرفت تومور کمک مي کنند.
درباره این سایت