مزاياي سلامتي و استفاده از آن ( Soursop Graviola) : 


 


Soursop ميوه اي است که به دليل عطر و طعم خوشمزه و مزاياي سلامتي چشمگير محبوب است.


 


همچنين بسيار پر ماده مغذي است و مقدار کمي فيبر و ويتامين C براي کالري بسيار کمي دارد.


 


در اين مقاله به برخي از فوايد سلامتي سورسوپ و چگونگي استفاده از آن در رژيم غذايي خود مي پردازيم.


 


Soursop چيست؟


Soursop ، همچنين به عنوان graviola شناخته مي شود ، ميوه Annona muricata ، نوعي درخت بومي مناطق گرمسيري آمريکا (منبع 1Trusteded) است.


 


اين ميوه خوش رنگ و سبز داراي بافتي خامه اي و طعم قوي است که اغلب با آناناس يا توت فرنگي مقايسه مي شود.


 


Soursop به طور معمول با خرد کردن ميوه به صورت نصف و خلال کردن گوشت به صورت خام خورده مي شود. دامنه ميوه ها از نظر اندازه و بسيار بزرگ است ، بنابراين بهتر است آن را به چند قسمت تقسيم کنيم.


 


يک وعده غذايي معمولي از اين ميوه داراي کالري کمي است اما در بسياري از مواد مغذي مانند فيبر و ويتامين C بسيار زياد است. يک وعده 3/5 اونسي (100 گرم) حاوي خمير سوروپ خام حاوي (2) است:


 


کالري: 66


پروتئين: 1 گرم


کربوهيدرات: 16.8 گرم


فيبر: 3.3 گرم


ويتامين C: 34? از RDI


پتاسيم: 8? از RDI


منيزيم: 5? از RDI


تيامين: 5? از RDI


Soursop همچنين حاوي مقدار کمي نياسين ، ريبوفلاوين ، فولات و آهن است.


 


جالب است که بسياري از قسمت هاي ميوه از جمله داروها از جمله برگ ، ميوه و ساقه استفاده مي شود. از آن در پخت و پز نيز استفاده مي شود و حتي مي تواند روي پوست نيز اعمال شود.Soursop (Graviola): مزاياي سلامتي و استفاده از آن


Soursop ميوه اي است که به دليل عطر و طعم خوشمزه و مزاياي سلامتي چشمگير محبوب است.


 


همچنين بسيار پر ماده مغذي است و مقدار کمي فيبر و ويتامين C براي کالري بسيار کمي دارد.


 


در اين مقاله به برخي از فوايد سلامتي سورسوپ و چگونگي استفاده از آن در رژيم غذايي خود مي پردازيم.


 


Soursop چيست؟


Soursop ، همچنين به عنوان graviola شناخته مي شود ، ميوه Annona muricata ، نوعي درخت بومي مناطق گرمسيري آمريکا (منبع 1Trusteded) است.


 


اين ميوه خوش رنگ و سبز داراي بافتي خامه اي و طعم قوي است که اغلب با آناناس يا توت فرنگي مقايسه مي شود.


 


Soursop به طور معمول با خرد کردن ميوه به صورت نصف و خلال کردن گوشت به صورت خام خورده مي شود. دامنه ميوه ها از نظر اندازه و بسيار بزرگ است ، بنابراين بهتر است آن را به چند قسمت تقسيم کنيم.


 


يک وعده غذايي معمولي از اين ميوه داراي کالري کمي است اما در بسياري از مواد مغذي مانند فيبر و ويتامين C بسيار زياد است. يک وعده 3/5 اونسي (100 گرم) حاوي خمير سوروپ خام حاوي (2) است:


 


کالري: 66


پروتئين: 1 گرم


کربوهيدرات: 16.8 گرم


فيبر: 3.3 گرم


ويتامين C: 34? از RDI


پتاسيم: 8? از RDI


منيزيم: 5? از RDI


تيامين: 5? از RDI


Soursop همچنين حاوي مقدار کمي نياسين ، ريبوفلاوين ، فولات و آهن است.


 


جالب است که بسياري از قسمت هاي ميوه از جمله داروها از جمله برگ ، ميوه و ساقه استفاده مي شود. از آن در پخت و پز نيز استفاده مي شود و حتي مي تواند روي پوست نيز اعمال شود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ميوه ,استفاده ,بسيار ,سلامتي ,حاوي ,مزاياي ,مزاياي سلامتي ,soursop graviola ,تقسيم کنيم ,وعده غذايي ,قسمت تقسيم ,بومي مناطق گرمسيري ,مناطق گرمسيري آمريکا ,وعده غذايي معمولي ,ميوه داراي کالري
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید | آهنگ اسکای روحِ شناورِ غیرِسرگردان تکثرگرایی دینی Ashley گروه دوپامین Emilio اسکای موزیک هر چی بخوای هست