بادام از محبوب ترين آجيل هاي درختي جهان است.
آنها بسيار مغذي و سرشار از چربي هاي سالم ، آنتي اکسيدان ها ، ويتامين ها و مواد معدني هستند.
در اينجا چند مزيت بادام وجود دارد.
1. بادام مقدار زيادي از مواد مغذي را تحويل مي دهد
بادام دانه هاي خوراکي Prunus dulcis است که بيشتر به آن درخت بادام گفته مي شود.
آنها بومي خاورميانه هستند ، اما ايالات متحده اکنون بزرگترين توليد کننده جهان است.
بادامهايي را که مي توانيد در فروشگاه ها بخريد معمولاً پوسته را از بين مي برد و مهره خوراکي موجود در آن را نشان مي دهد. آنها به صورت خام يا بو داده فروخته مي شوند.
يکي ديگر از راه هاي سلامتي و شاد زيستن ورزش صبحگاهي مي باشد.
همچنين از آنها براي توليد شير بادام ، روغن ، کره ، آرد يا رب استفاده مي شود - که به مارزيپان نيز معروف است.
بادام داراي يک ماده مغذي چشمگير است. يک وعده (28 گرم) بادام حاوي (1):
آنها همچنين حاوي مقادير مناسبي از مس ، ويتامين B2 (ريبوفلاوين) و فسفر هستند.
اين همه از يک مشت کوچک است ، که فقط 161 کالري و 2.5 گرم کربوهيدرات قابل هضم را تأمين مي کند.
توجه به اين نکته مهم است که بدن شما 10-15? کالري خود را جذب نمي کند زيرا برخي از چربي ها براي آنزيم هاي گوارشي غيرقابل دسترسي هستند (منبع 2Trusted ، منبع 3Trusted).
بادام همچنين از نظر اسيد فيتيک زياد است ، ماده اي که مواد معدني خاصي را به هم مي چسباند و مانع از جذب آنها نمي شود.
در حالي که اسيد فيتريک به طور کلي يک آنتي اکسيدان سالم محسوب مي شود ، همچنين مقدار آهن ، روي و کلسيم را از بادام کم مي کند
درباره این سایت